1 op 1 coaching preventie burn-out

Goede zelfzorg begint bij jezelf

Loop jij al een tijd vast op je werk of binnen jouw thuissituatie? Of is het vinden van een goede balans tussen werk en privé lastig? Merk je dat je de laatste tijd slechter slaapt of niet kunt doorslapen. Moeite hebt met je concentratie. Pijn in je lijf ervaart of een verhoogde ademhaling? 

Jouw lichaam wil jouw wat vertellen. Het is genoeg geweest en dit betekent dat je wat mag veranderen om beter voor jezelf te zorgen.

Ervarings gericht werken

Door mijn jarenlange ervaring als psychomotorisch therapeut en het ervaringsgericht werken, weet ik dat de ervaring van het lichaam vaak vergeten wordt.

Ik maak gebruik van de onlosmakelijke verbinding van ons hoofd en lijf. Door laagdrempelige bewegingsactiviteiten en lichaamsbeleving leer ik je anders om te gaan met signalen en klachten. Zodat jij weer in verbinding bent met jezelf.

 

 

Grip op stress

1 op 1 coaching

We starten met een kennismakingsgesprek om te kijken wat jouw hulpvraag is. Dit is gratis en uiteraard vrijblijvend. Daarnaast tasten we af of er een wederzijdse klik is. Vervolgens maak ik een offerte voor je. Ga je hiermee akkoord, dan krijg je van mij coaching op maat, gericht op jouw hulpvraag.
Veel werkgevers hebben een financieel potje voor persoonlijke ontwikkeling.